Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Outdated?

  1. #1

    Rank
    Snail
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Florida
    Posts
    16
    Thanked 14 Times in 5 Posts

    Outdated?

    So, I went and downloaded all the new clients and MS version 1.01 AAAAAANNNDDD then I went to go play the game and it says "The client is outdated. Please download the latest client from maplestory.nexon.net." I've downloaded v1.01 2x and installed it 4 times as well as downloaded the extalia client 3x.
    iScramble: 133 DrK (Active)
    iZombie: 122 Shad (Retired)
    Zombified: 120 BW (Retired)
    iPopsicle: 90 I/L (Retired)

  2. #2
    I like Unicows <3
    Rank
    Ribbon Pig
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    I am Korean
    Posts
    180
    Thanked 23 Times in 23 Posts
    Did you put the Extalia client (all 3 files) into the correct MS V1.01 folder? Are you using ExtaliaMS.exe to execute the game?

  3. #3

    Rank
    Snail
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Florida
    Posts
    16
    Thanked 14 Times in 5 Posts
    Yes and yes.
    iScramble: 133 DrK (Active)
    iZombie: 122 Shad (Retired)
    Zombified: 120 BW (Retired)
    iPopsicle: 90 I/L (Retired)

  4. #4
    I like Unicows <3
    Rank
    Ribbon Pig
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    I am Korean
    Posts
    180
    Thanked 23 Times in 23 Posts
    That's really weird... You're 100% sure that the game is V1.01? Try reinstalling and downloading the 3 Extalia files again and putting it in there :P

  5. #5

    Rank
    Snail
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Florida
    Posts
    16
    Thanked 14 Times in 5 Posts
    I got if from extalia.net.

    iScramble: 133 DrK (Active)
    iZombie: 122 Shad (Retired)
    Zombified: 120 BW (Retired)
    iPopsicle: 90 I/L (Retired)

  6. #6
    I like Unicows <3
    Rank
    Ribbon Pig
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    I am Korean
    Posts
    180
    Thanked 23 Times in 23 Posts
    I meant reinstall the V1.01 MS

  7. #7
    Wanker
    Rank
    Zombie Lupin
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    David's bathroom
    Posts
    376
    Thanked 310 Times in 171 Posts
    Same thing happened to me

  8. #8

    Rank
    Snail
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    same thing happening to me too. i'm re-installing maple now

  9. #9
    Wanker
    Rank
    Zombie Lupin
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    David's bathroom
    Posts
    376
    Thanked 310 Times in 171 Posts
    I found out what to do, make a spare maplestory folder because you probably have v.102 then install v.101 into that new folder.

  10. #10

    Rank
    Snail
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes, u can try double click into dual blader picture when it appear.

    it will show u what is Wrong ^^

    i think u have to download the extalia's maple story setup

    just go to extalia downloads and get the setup


 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.